26 maj 2010

02:42

lack of interest
I am not the person you think I am
Ja nu gick det åt pipan. rak åt pipsvängen med alltihopa. jag som ändå trodde. jag som stod upp för å försvarade dig när mina vänner talade ner om dig. du gav ju mig hopp sådär. men jag ville inte låta mig själv falla och tro på allt du sa. det gjorde jag ändå. å nu sitter jag här, känner absolut ingenting förutom hämd. jag har två val, antingen att dyka upp eller att radera allt som har hänt och då lossas som att jag inte känner dig. om jag hade kännt dig bättre så hade jag vetat. hur jag skulle hantera denna situation. då jag går in där. som i en film. det råkar blåsa i håret. hur du ser mig. jag ser dig men kollar aldrig i dina ögon. hur jag skulle kunna få det att svida innanför brallorna på dig. det ska nog inte vara allt för svårt. för mig. bangbang!
You're good as dead...

23 maj 2010

00:01

Det är över nu. är det över nu? alltihopa. allt det roliga å skratt å prat å mat. är allt det där helt slut. tomt slut. aldrig mer igen? var det sista gången sist. då vi sågs. sista gången? för alltid. är det så. är det så du vill ha de? tyst tomt ensamt stilla. inte alls jag där. igen sittandes i alla fall på en bänk. aldrig. ska aldrig bli av. alla de där sakerna vi ska göra. jag som har målat upp vårat liv under en natt. jag fick ingen sömn. du är skyldig mig iaf 8 timmar. av natten som du tog. Jag vill inte snoka mer å undra å stirra på min telefon å vänta. gå i stan å vrida på huvudet så jag fick nackspärr tillslut. försker hålla mig borta ifrån där du alltid är. där jag aldrig innan var. men nu är jag där. bara där. den delen av stan, bara för att. jag vet att du vill. du måste vilja någonstans där inne. du glömer kanske bort mig. men om du gör det vem är jag för dig då? vad var detta då? jag tänker varken vänta eller förlora.

13 maj 2010

20:46

i wanna hold you down grab your hair
just say another word if you dare
stop the fussy fighting
i wanna ask questions so your ears falls of
i decide when enough is enough
oh look who's crying
i wanna give you hope just for fun
baby i love you i swear i'm undone
but ofcourse i'm lying
i wanna watch you shiver and shake
i won't stop untill you break
i'm the last man standing
i wanna tigh you up to a lamp post
tell you the stories i hate the most
again and again
i wanna get close to your heart
stare in to your eyes when i rip it apart
come sweet revenge
i wanna put a gun to your head
bang bang thank god you're dead halleluja amen

9 maj 2010

23:42

huvudet skriker inte efter hjälp längre.ingen ilande känsla alls. å det mest obehagligaste av det hela är att jag saknar den obehagliga känslan. jag försöker nästan spänna huvudet så hårt så att de gör ont. jag saknar den ondaonda känslan. det skrämmer mig.de fick mig att känna mig så där levande. smärtan gjorde någonting alldeles så konstigt. som en maskin som alltid har funnits som bara aldrig har använts. så smäller den till efter hundratals år. så klart de gör ont. den måste smöjar såklart. bytas ut lite delar å läsa manual. när går smärtan över? när? snälla du väck mig smärta väck mig.

23:33

Allt är tyst
det känns som ord inte spelar någon roll längre
å det gör de kanske inte.

8 maj 2010

03:56


POKE?


03:45

sådär dunder känslig. så där långt ifrån den jag är känslig. gråter för absolut ingenting. typ som PMS fast hundratusentals ggr värre. huvudet gör så fruktansvärt ont å hjärtat med. det gräver sig så djup djupt in. allting känns som en tom höstdag. bara tomt så där riktigt ovärt å stilla. jättejätte stilla. det är kanske bra. vad vet jag. vill åka här ifrån. ett tag kanske bara några dagar men nej det vill jag inte jag vill inte åka här ifrån för jag vill veta vad som händer här runt omkring med dig å så. å om du ringer så vill jag stå redo. å åka kanske genom halva världen för att träffa dig för att bara sedan säga att jag satt hemma å hade tråkigt. som jag gjorde med han i två år, två jävla år. detta kan inte vara bra. detta kan inte vara bra alls. hamnar jag i samma mönster nu eller är jag på väg ut ut det gamla? men jag vill stanna där i armar. kanske in dina armar. iaf sittandes på din säng kant ett tag å lyssna på tom musik å bara sitta där. det vill jag inte alls. jag vill inte sitta där med dig överhuvudtaget jag vill inte träffa dig någonsin igen. aldrig ens möta din blick. för jag förstår inte dig. jag kan inte läsa dig, alls. det är nog det jag fastande. för jag kan inte läsa dig. detta är inget bra täcken alls. inte alls bra. inte alls inte alls.

6 maj 2010

22:24

Det isar till i hela huvudet. allt snurrar men jag lyckas fortsätta hela dagen. det gick snabbt. det gick bra. allt var effektivt mitt humör var det allra bästa. men sen kom kvällen. huvudet small till. nästan som en bomb. å hela rummet var uppåner. jag tror det var kallare inuti mitt huvud än utanför. det kändes så. kollade i spegeln å såg något krit vitt ansikte. illamående å snurrande golv. detta kan inte vara bra. detta kan inte vara rätt. sittandes i fönster å tar en cigarett. det var fint. det var en mycket mycket fin dag. pang! det small till igen. vad är de här? tog ett glas vatten. sen var de svart. bara svart. till slut satt jag hemma. det slog vågor i vardags rummet. jag lovar. det kändes så iaf. å hela huset var fullt av folk som skrattade å talade högt. när det egentligen bara var två. Hur ska jag klara denna röran i två veckor till. hur ska detta gå utan att jag går under. är det värt de? kommer jag klara de? kommer jag förändras? kommer någonting allvarligt att hända? kommer detta hjälpa? det återstår att se...

Bloggarkiv