31 okt. 2009

21:00 [Resa & Slåss]

Mitt läppstifft frös till is. Jag väntade länge och pratade högt för mig själv så att folk såg. Hur mitt hjärta var vitt. För du vill så mycket med oss. Resa och slåss är någonting för båda oss. Med skyhöga skor darrade jag som aldrig förr. Ögon fast på denna frusna mark. För jag kan inte sova utan dig och din trånga säg. Ögon var blanka. Rädd för att aldrig få se dem igen. Du tittade i mina ögon som om det vore din kudde, din dusch, din mobil, ditt snus, Ditt allt. Kram, nära mot din hals. Svär att du kunde känna mina andetag, säga de ord som vill ut. Fast i dina ögon, vill inte hem till varken dig eller mig. För det gör för ont. Men jag vill kyssa dig igen. snälla. För sista gången. du vet att jag vill. Men du vet att jag inte kan. För allt gör för ont, så ont så ont. Du pratar om drömmar. Jag var varm då fast händerna var blå. Ett stort ludd runt hjärtat. De svävade. det hugger i magen. För jag krossade oss båda. åh de värker. Så, för du log. Du kramade mig så hårt. Jag drömmer om en kyss som aldrig blev. Jag vill bli lycklig, med dig. För sån smärta har jag aldrig kännt. Dessa tårar är till dig. Bara till dig.

-T

29 okt. 2009

20:54

I fuckin swear that I care,.but it's hard when you stare into the bottom of a bottle that is empty and bare. Oh my decelate soul, in my decelate home, it's my decelate role, yeah I'm here all alone. I can't think of a reason to get the fuck out of bed, curtains close, lights are off, am I alive or dead? I haven't shaved in a week, I always slur when I speak.Dollar is at it's peak, another fit just to sleep.Oh whoa it's me, whoa it's me, I guess I need love.Hoes ya see, Hoes ya see, I'm just in a rud. And I swear I'm trying, baby please, baby don't leave. God Damn I'm a fuck up, but I guess that's just me. So I'll sit in my room and I'll cry in my bed, thinking about all the shit that made me wrong in my head. I keep trying to climb but it seems so steep, pour my self a fuckin whiskey and go back to sleep, bitch.

Hollywood undead

14:01

Idag krossade jag ett hjärta, eller två. Mitt egna och ditt. Jag släpper taget om något jag kanske inte vill. Men vi vet att de inte går nu. Jag är ett helvete att leva med nu. Ett jävla helvete. Du gör mig så förvirrad. Jag gör mig själv förvirrad. Men mitt sug av ensamhet tar över och det är kanske det jag behöver eller kanske inte alls. Jag kan inte lita på mig själv nu. För jag gör allt för att straffa mig själv. För jag kan aldrig bestämma mig och kräver mer frihet än vad som är möjligt... fan

Får se om det är någon som är sugen på att ta hand om ett helvete idag, jag kan inte stå rakt. Du drog av min ryggrad

24 okt. 2009

01:35 [turning around]

Du klarar dig inte själv. Sätta krav på saker man inte har bestämt. Men vet du vad. Nu är det jag som som leder det här. För jag är bra. Ja, jag är bra ibland ganska okej. Fast mest är jag nog liten, men stor nog för att leda det här. Pepptalk made it all. Inatt bestämmer jag, inatt är jag bäst. Inatt drömmer jag. Om någonting helt annat.

21 okt. 2009

12:13

Natt efter natt, efter natt, efter natt, efter natt
Väcks jag av gamla skratt
Natt efter natt, efter natt, efter natt
Gamla skratt,
river upp allt gammalt
Natt efter natt, efter natt, efter natt
Gamla skratt,
klär meningen från allting annat
Djuren i skogen och våren, den vaknar, men varför jag?
Va fan, jag vill ha sömnen tillbaks
Gudar och döden, och allt som är ogreppbart stort
4:48 kommer allt ihop
4:48 är hjälpen långt borta
4:48 kan mörkret inte stoppas

Svetten, täcket, sängen
Allt jag vill är att vakna med dig tätt intill
Men sömnen, satans jävla sömnen, var är den?
Iställert ligger man på rygg,
och ältar minnen
Klär mig, går ut och går,
det dåliga samvetet hänger på
Klär mig och går ut, tänker på otrohet och allt som är fult
Jag vet att du inte vet men,
mamma och pappa, hon och han, alla har nånting att dölja
Minns hur illa orden lät när du skrek men just där, ljudet växer och jag älskar det
Nån som är arg och bryr sig,
det är meningen
Snälla kom och skrik igen

Taket och golven, fönstren och väggarna
Har sett allt från första till sista akt
Dom suckar och undrar, när ska männskan lära sig,
att det som brändes kommer brännas igen
Ångesten, gamla vän, kom och sitt på här på halsen så rider vi ut natten
Ungdomliga ångesten, jag är för gammal för att ha den,
men det är inte jag som bestämmer
Klockan ringer innan ljuset, grannarna skyndar ner i trapphuset
Öppnar ett fönster och låter frisk luft in,
sen stänger jag, sätter på tvn
Malou har besök av nån som spår med tarotkort
Malou kan inte vara riktig klok
Ljuset och dagen, och solen,
här kommer räddningen
Allt är nytt och på gång igen
då, äntligen så, tappar jag huvudet
Här kommer den,
sömnen
Äntligen.

Markus krunegård - Natt efter natt

19 okt. 2009

17:00

Vi skiter i de här. Jag orkar inte mer. För du säger fel saker helatiden. Och jag gör bara fel. Massa tjat och vi kommer ingenstans... Jag mår bara dåligt och känner mig dålig. Fuck. Detta är mitt fel. Allt är mitt fel. fanfanfanfan... Jag vill men orkar inte mer.

11 okt. 2009

05:18

Andas så att läpparna blir torra. Idag är en konstig dag. Ikväll var en konstig kväll och natten ska vi inte ens snacka om. För du vet hur jag är, en nervös liten mes. och även fast du inte erkänner de så vet jag, att du tycker så. Ärligt talat så vet jag inte alls, varför de blev så här, varför det är så här. Låter dåligt, men det är nog mitt fel, allt. Och som jag har sagt till dig hundratusentals gånger så vet jag inte varför. Jag vill lika mycket som du komma förbi det. Men smeten har hårdat, vi hat fastnat. Hur vi ska ta oss ur vet inte jag. För jag vet vad du vill. Jag vet att du alltid vill. Och det är lika jobbigt som att alla dina vänner vet. Som de nu gör. Jag tänker att jag måste tänka. Men jag kommer ingen vart. Hittar inga nya svar. frustrerad. Jag vet inte vad det är jag behöver. För frihet har jag. från dig. Jag har allt från dig. Nu ligger mitt halsband hos dig. Även min värdighet försvann. Ingen som ser det förutom jag. Du sa, - Jag fattar inte dig, jag fattar aldrig dig. Det gör mig galen
ja sa, - Det gör ingen, sån är jag.
Även hon där som ska veta allt om mig, som sätter dessa tester och prov. Tycker jag är svår. Hon sneglade på mig. Och sa, - Det är nog svårt för folk att fatta dig? Du är ganska svår?.
Jag skrattade och sa, - haha, ja. Det finns nog ingen jag har mött som fattar mig, de bara tittar så där letade och säger "Vem är du, egentligen?" Men det är bara sån jag är.
Hon sa, - Hmm... Inte ens jag kan se vem du är efter all denna tid. Vem är du, egentligen?

Jaadu, svara på de och jag gifter mig med dig.

6 okt. 2009

00:46


MELLAN SVARTA LAKAN

Ligger jag här ännu en gång. Ännu en kväll och tänker. Men denna dagen var mycket bättre än igår. Jag mötte min stora fobi för bio. Och jag gick där ifrån som en vinnare. Träffade mannen. Med lebbfrilla. Lika trött och glad som vanligt. Jag var nöjd. Mer än nöjd. Denna dagen har varit väldigt lång. Jobbade mer än dubbel av vad jag skulle. stolt. Jag kom att tänka på. Jag började leva i April. Mitt liv tog ser en snurr, en liten tanke. Jag tänkte, allt som jag hade då är nu borta. Alla jag känner nu lärde jag känna då. Och det som har förändrats mest är nog jag. Jag är inte i närheten av vem jag var då. Så naiv, jag var. Så naiv jag är. Men naiv ska man vell nog va. eller? För de som får mig att gå upp i morgon det är peppen om att fixa pengar så jag kan fixa migg hår och köpa de dära skorna. Det är naivt. Att vakna för lite hår och skor. Men de är så långt jag tänker. För det är nuet jag strävar efter. Och de borde fler göra. För mitt högsta mål jag har nu är att influera andra. Att hjälpa andra som sitter där jag satt. Känslan av att andra inspereras är helt underbar.
Men nu krävs lite sömn. Så jag kan fixa de där jävla skorna.

5 okt. 2009

00:56

Jag cyklas i motvind. Underkäken gör ont. Och det känns som mitt öra ska rammla av. Det piper, det piper så högt. Hjärtat , smärtan,så jävulst ont i kväll. Försöker skaka mig själv. Ruska lite liv i mig. Men ikväll är jag rädd. Livrädd, för första gången. så känslig som man bara kan bli. Vad händer? Jag tappade bort min ryggrad någonstans i mörkret för jag verkar inte kunna räta på mig. Ikväll så saknar jag dig. Så mycket. Jag vill bara ha dig här, så nära som det bara går. För ikväll så är jag rädd.

Bloggarkiv