24 maj 2011

23:40

attvaratvå
vi var ju två. borstatänderna två. mat för två. delade bannan å cigg. växlade i bilen bådatvå. å såmycketmer två. du var alltid så konsentrerad när du stod där vid spegeln och drömde dig bort till en bättre värld där du bara kunde vara utan några krav eller begär. där du kan titta på fotboll och dricka öl en hel kväll utan att mobilen ringer med en skrikande flickvän på andra änden. å där stod jag å lutade mig mot dörrkarmen å log smått. för han var så så otroligt fin när han stod där och tänkte och koncentrerade sig medan jag drömde om lycka, barn och rosor på alla hjärtans dag. hur jag fortfarande kan komma ihåg din doft. en hemlighet, jag brukar ibland springa förbi Åhléns å lukta på din parfym bara för att inte glömma. lukta på din tröja fast att den har varit tvättad massatals gånger sedan du ens rörde vid den. även om det gör ont så ler jag fortfarande när jag tänker tillbaka. på dig och dina kyklingårisbrockoli diet som då skulle göra dig så stark och oövervinnelig. å jag skulle springa där efter dig som en sjöko i sommar å du sa. 'men du, e ju min sjöko'. det kan vara en av det finaste sakerna du någon har sagt till mig. det kom så där rakt ifrån hjärtat. man kunde höra det. att du var stolt. vi hade det som bäst då. och så fort jag tänker på dig så ser jag dig här hemma iförd din stickade gråa tröja som jag älskade så. lekandes med Clear O'Donnell.. du vet, jag kallar henne fortfarande det. och jag säger fortfarande gosid ist för godis, jagel, nejlika men pluppi använts aldrig. jag var pluppi. din pluppi. i en del av mitt hjärta kommer jag alltid att vara din Pluppi.

23:12

jag hade kännt på mig det hela dagen, att någonting skulle gå fel. och där står du. med dina hundvalps ögon bara i någon sekund men det räckte. å jag såg hur min käraste vän kolla på mig sorgset som om hon vill dra ut det onda. hon sucka å sa 'jag e ledsen'. flydde igenom halva stan tillbaka till historiens tid och stötte på en gammal kärlek då min telefon vibbar. jag kollar, kollar bort kollar igen. ja. vem annars...om jag har kul?! kul? tro fan att jag inte hade det kul.. gickågickågick med ett hjärtegryn i örat ropade jag på hjälp. vad skulle jag göra nu? vad ville du? var du full?.. andas andas andas. tar en klunk, jag e för nykter för att dricka. vill bara spy. jag ser ditt namn på displayen igen. suck. hur ska jag någonsin få veta? hur ska jag någonsin igen kunna känna. någons hand å famn utan att se din. utan att höra din röst.
varför frågar du?
varför hör du av dig nu?
känner du dig utanför?
vad är det du missar?
vad e det jag missar?

22:52

Vi kommer att stå där, där vi har stått hundratusentals ggr. och jag kommer undra om du ser hennes ögon i mina. om du tänkte på henne. när du var med mig. och jag kommer undra om du verkligen någonsin älskade mig. om du någonsin var lycklig med mig. å du står där med ditt oh so famous smile och
du är lika fin som alltid
hur är det med familjen?
hur mår du, å gör du nu för tiden?
nejnejNEJ! röda ögon. släpp mig. SNÄLLA SPLÄPP MIG. varför måste du alltid hålla så hårt? låt mig gå.
hur kan du vara så glad?

Bloggarkiv