23 feb. 2010

17:08

jag letar igenom varje köksskåp å låda. jag är hungring men allting är bara kallt. allt gott är fruset. vad är meningen med det? nu när det ändå är så där hemskt fruset ute. frusen fryst. vad är grejen med fryst frukt? det är ju inte gott. alls. det ska vara varmt. som smält choklad typ. Men nu sitter jag här å kliar mig i örat igen. städat halva rummet å halvt slagit sönder min blixt, för den vill så klart inte funka. varken vädret eller humöret är på min sida idag. solen kom fram ibland men det gjorde saker å ting mycket jobbigare. det är någonting jag inte kan förstå. att solen kan vara jobbig. sådär så det gräver sig alldra längst in i hjärtat det bara pojkar kan vara å röra runt. där lyser den så att det gör så förgjordat ont. vill nästan gråta lite i smyg. iallafall springa och gömma sig i sin tomma svarta källare för ett tag. å det gjorde jag.

15 feb. 2010

16:21

så. nu sitter jag här på hennes jobb med hennes alldeles perfekta kaffe å bara njuter som jag ska göra. å all denna väntan. efter att åka hit är slut. jag är verkligen här. jasomaldrig trodde att detta skulle bli av för jag är ju den tönten jag är. artån små år är jag bara. men jag sitter ändå här. å det är så skönt att inte vara där i den mörka jobbiga drama hålan som jag kallar mitt hem. det känns så underbart skönt att äntligen kunna andas ut på ett sätt som jag inte har gjort på så länge. å jag hade nog kunnat stanna här i evighetersevigheter för att jag känner att Stockholm kan ge mig så mycket. kanske ta en del. men det är okej. allting är bara så okej, just nu. å skönt. andasandasandas...

4 feb. 2010

20:47

MITT RUM SER UT SOM ETT HELVETE NÄR JAG MÅR SOM ETT HELVETE. IDAG SER MITT RUM UT SOM OM IRAK HAR VARIT HÄR Å BOMBAT. IDAG VILL JAG HÄR IFRÅN. BORT. KANSKE TILL DIG.

Bloggarkiv