23 nov. 2009

15:05

I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND! I'M LOSING MY FUCKING MIND!

00:44

Dubbla signaler, hela tiden min vän min vän...

21 nov. 2009

00:54

bakslag direkt
Jag vill vara lycklig igen!

00:27 [ 4 år. ]

Jag kan inte lyssna på våran låt, för jag vet att han läser, för jag vet att han ser, för jag vet att han lyssnar, för jag vet att han ber, för jag vet att han gråter, för jag vet att han vill så gärna, för jag vet att han sörjer, för jag vet att han ringer, för jag vet att han alltid finns, för jag vet att jag har lovat, för jag vet att han kommer fråga. om detta om mig om dig och hur mina fötter kan vara så kalla och mina ögon så blå. för jag vet att de som jag kände var inte som igår. för mitt inre hjärta började slå då låten gick på. hur dina ögon började ändra i färg för jag och du tittade så där och undrade och tvekade och tvivlade och du gör det nu, i din dusch för att sedan stirra i dina tomma lägenhet i ditt tak och tänka som jag gör, just nu när jag ligger här och stirrar själv i mitt tysta rum med mina kalla tår och undrade varför det blev som det blev idag under denna resa med dig och denna låt.

9 nov. 2009

00:28

Benen kliar och det tunga trycket på huvudet har inte släppt. fyllan höll till klockan två. Tänker på dig nästan lika mycket som förut. skickade onödigt sms igår. förlåt. för sist du såg på mig så dog jag. det var längesedan. funderar på allt som har hänt på bussen och kan inte gå vid möllan utan att du poppar upp. du får inte hata mig. för min största mardröm är att du ska se mig som A. men du finns inte kvar här längre. fast jag är inte där så kan jag lova att din säng inte är tom. en JD och någon brud från Kb är säkert ditt sällskap. men det förtjänar du, jag får ingenting. svin, som jag ska skämmas och inte få blommor. du tog någonting å jag med. din kopp är snart fylld igen ska du se och jag var bara en dålig dröm. Jag var din mardröm.

6 nov. 2009

14:48

älskling ska vi dricka rödvin ikväll. springa runt på gatorna i dimman. Och bara älska. Med cigarretter och vin. igenigen och igen. älskling ska vi dricka rödvin ikväll. springa runt på gatorna i dimman. Och bara älska. Med cigarretter och vin. igenigen och igen. älskling ska vi dricka rödvin ikväll. springa runt på gatorna i dimman. Och bara älska. Med cigarretter och vin. igenigen och igen.älskling ska vi dricka rödvin ikväll. springa runt på gatorna i dimman. Och bara älska. Med cigarretter och vin. igenigen och igen.älskling ska vi dricka rödvin ikväll. springa runt på gatorna i dimman. Och bara älska. Med cigarretter och vin. igenigen och igen.älskling ska vi dricka rödvin ikväll. springa runt på gatorna i dimman. Och bara älska. Med cigarretter och vin. igenigen och igen.älskling ska vi dricka rödvin ikväll. springa runt på gatorna i dimman. Och bara älska. Med cigarretter och vin. igenigen och igen.älskling ska vi dricka rödvin ikväll. springa runt på gatorna i dimman. Och bara älska. Med cigarretter och vin. igenigen och igen.älskling ska vi dricka rödvin ikväll. springa runt på gatorna i dimman. Och bara älska. Med cigarretter och vin. igenigen och igen.älskling ska vi dricka rödvin ikväll. springa runt på gatorna i dimman. Och bara älska. Med cigarretter och vin. igenigen och igen.....

Bloggarkiv